Isnin, 12 Mac 2012

Cetak Artikel Ini
Kuhadiahkan kepadamu …

Wahai wanita yang telah meredhai Allah SWT sebagai Tuhannya, Islam sebagai agamanya, dan Muhammad SAW sebagai rasulnya.

Kuhadiahkan kepadamu …

Wahai pemudi yang meniti jalan kebenaran dan yang memikul risalah yang haq dan jujur.

Dan kuhadiahkan kepadamu …

Wahai murabbiyah (wanita pendidik) yang berjihad dengan kata-katanya, memelihara nilai-nilainya, dan menyucikan jiwanya.

Kutujukan pula pada setiap ibu yang mendidik anak-anaknya untuk bertakwa, menumbuhkan mereka dengan amalan sunnah nabi, dan yang menanamkan cinta kebajikan ke dalam jiwa-jiwa mereka.

Terakhir … kutujukan pada setiap wanita yang sedang dalam kesusahan dan kesedihan.
Berbahagia dan bergembiralah dengan segera datangnya perlindungan dan pertolongan dari Allah SWT, keagungan pahala, dan penghapusan dosa-dosa.

* Sumber: Persembahan daripada buku berjudul Tips Menjadi Wanita Paling Bahagia Di Dunia

Dikirim oleh Tawaran Biasiswa @ JomStadi: Berbagi Di Taman Ilmu

Tulisan bertajuk "Ebook Percuma: Tips Menjadi Wanita Paling Bahagia Di Dunia" ini telah dikirim oleh Tawaran Biasiswa. Terima kasih atas kunjungan serta kesediaan anda membaca artikel ini. Sebarang cadangan dan kritikan boleh dikongsi dalam kotak komen di bawah. Anda dibenarkan untuk menyalin, menyebar dan meletakkan artikel ini di blog atau laman web anda selagi tidak mengubah isi kandungan artikel ini dan menyatakan sumber dari http://jomstadi.blogspot.com/2012/03/ebook-percuma-tips-menjadi-wanita.html. Semoga bermanfaat.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Blogged.my Ping di Busuk.org blogr.my GilaPing.com JomStadi di TotalPing.com Kartikel My Zimbio Ping blog, website, atau suapan RSS secara PERCUMA