Kamis, 01 Maret 2012

Cetak Artikel Ini
Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Getah Malaysia dalam jawatan seperti berikut:

JAWATAN:
1. Pegawai Penyelidik Q41
2. Penolong Pegawai Penguatkuasa N27
3. Penolong Pegawai Tadbir N27
4. Penolong Pegawai Penyelidik Q27
5. Penolong Akauntan W27
6. Juruteknik J17
7. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) N17
8. Pembantu Setiausaha Pejabat N17
9. Pembantu Penyelidik Q17
10. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17
11. Pembantu Operasi R3/N1

TARIKH TUTUP: 10 Mac 2012UMUR
  • Calon lantikan terus hendaklah berumur tidak kurang dari 18 tahun.
  • Pegawai yang sedang berkhidmat untuk Peningkatan Secara Lantikan hendaklah berumur tidak melebihi dari 54 tahun pada tarikh lantikan.
CARA MEMOHON
Permohonan secara atas talian. Sila layari laman web http://lgm.gov.my/ (Online Services/Job Vacancies)

CATATAN AM
  • Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  • Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
  • Permohonan yang lewat diterima dan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan.
  • Sila cetak borang permohonona online untuk simpanan. Jika layak dipanggil temuduga, tuan/puan perlu membawa borang permohonan tersebut beserta dengan:-
  1. Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil Berhenti Sekolah, Sijil Kelulusan Pengajian Tinggi, Sijil-Sijil Lain yang difikirkan perlu dan sediakan satu (1) set salinan.
  2. Permohon daripada Pegawai-pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama.

Dapatkan Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan!

Dikirim oleh Putra Kembara @ JomStadi: Berbagi Di Taman Ilmu

Tulisan bertajuk "Jawatan Kosong: Pelbagai Jawatan di Lembaga Getah Malaysia" ini telah dikirim oleh Putra Kembara. Terima kasih atas kunjungan serta kesediaan anda membaca artikel ini. Sebarang cadangan dan kritikan boleh dikongsi dalam kotak komen di bawah. Anda dibenarkan untuk menyalin, menyebar dan meletakkan artikel ini di blog atau laman web anda selagi tidak mengubah isi kandungan artikel ini dan menyatakan sumber dari http://jomstadi.blogspot.com/2012/03/jawatan-kosong-pelbagai-jawatan-di.html. Semoga bermanfaat.

0 komen:

Poskan Komentar

 
Blogged.my Ping di Busuk.org blogr.my GilaPing.com JomStadi di TotalPing.com Kartikel My Zimbio Ping blog, website, atau suapan RSS secara PERCUMA